Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je enkele veelgestelde vragen. Mocht jullie vraag er niet tussenstaan, neem gerust contact met me op om jullie vraag te stellen.

Waarom zouden we jou kiezen als videograaf op onze bruiloft?

Wat ik bied is een ruime ervaring in het maken van ‘het verhaal van een huwelijksdag’ op bewegend beeld. Ik maak al vele jaren trouwfilms en blijf ‘up-to-date’ door het volgen van cursussen op filmgebied. Er zijn veel videografen waaruit je kunt kiezen om je huwelijksdag te laten vastleggen, dus ik snap goed dat het heel lastig is te bepalen wie je je huwelijksdag laat filmen. Een belangrijk aspect hierbij is ‘de klik’. Het is het wel fijn als we er van beide kanten een goed gevoel bij hebben. Daarom vind ik het altijd fijn om van tevoren af te spreken, rustig kennis te maken en alles goed door te nemen.

Ik heb al een fotograaf, biedt een videograaf dan nog wel een meerwaarde??

Als videograaf zijnde antwoord ik hierop vanzelfsprekend ‘ja’. Maar buiten dat hoor ik met regelmaat van bruidsparen dat ze de film vaak terugkijken, meestal zelfs vaker dan de foto’s. En het is niet alleen het beeld dat een meerwaarde biedt, maar ook alles nog eens terug horen is speciaal. En tegenwoordig is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld een clip online te delen met familie en vrienden.

Reis je naar welke plaats dan ook om te filmen?

Ja, in principe ga ik overal heen waar jullie willen dat ik kom filmen, alleen kan het dan zo zijn dat er reiskosten bijkomen….

Mogen we onze eigen muziek kiezen?

Ja dat mag. Wel heeft iedere bruiloft zijn eigen stijl en uitstraling waarbij een overeenkomstige muziekkeuze belangrijk is. Ik denk graag mee bij het uitkiezen van de muziek.

Hoe kunnen we je boeken?

Stuur me svp even een berichtje. Dan check ik of jullie datum nog beschikbaar is en spreken we wat af. Als dat zo is dan reserveer ik die datum meteen voor jullie. Na ons gesprek houd ik de datum nog een week gereserveerd voor jullie, zodat jullie nog eens rustig kunnen nadenken over alles. Dit alles is geheel vrijblijvend uiteraard.

Call Now