Over mij

Mijn naam is Marc Poell. Ik film en monteer al vele jaren. Van werkend voor een lokaal televisiestation en vele free-lance opdrachten ben ik me in de loop der tijd steeds meer gaan toeleggen op bruidsfilms. Als zelfstandig filmer/editor heb ik gemerkt dat daar mijn hart ligt.

Mijn manier van werken is ‘naturel’. Ik zet vrijwel niets in scene, maar film op een onopvallende manier wat er gebeurt die dag. Ik sta niet op de voorgrond, zodat je als bruidspaar de dag beleeft als ware er geen camera aanwezig.Uiteraard worden alle belangrijke momenten mooi vastgelegd, maar ook juist de details spelen een grote rol in mijn films. Deze maken de trouwfilm uniek en speciaal.

Als bruiloftsvideograaf is mijn stijl van filmen vooral kijken. Kijken wat er gebeurt en op zoek gaan naar een originele manier om beelden vast te leggen. Het verhaal vertellen van jullie dag, met jullie familie, met jullie vrienden. Met alle emoties die daarbij horen. Dat is wat voor mij een mooie trouwfilm is.

Vooraf bespreken we jullie dag tot in detail. Jullie wensen staan hierin centraal, waarbij ik meedenk en advies geef waar nodig. Omdat iedere bruiloft uniek is, wordt geen enkele bruiloftsfilm hetzelfde. Ik werk niet met standaard-pakketten, maar gebruik mijn creativiteit om elke film uniek en passend bij jullie als bruidspaar te maken.

Ik beschik ook over muziek waarvoor ik licenties heb gekocht, dus indien gewenst kan ik deze muziek onder clips plaatsen zodat deze zonder problemen wat betreft auteursrecht gedeeld kunnen worden op social media.

marc met camera en lamp-crop-u161826
Marc Poell - Videograaf bruiloft

Call Now