Trouwfilm laten maken

Portfolio

Willen jullie een trouwfilm laten maken? Hieronder staan enkele korte films van bruiloften die ik heb gefilmd (de bovenste is een compilatie van verschillende bruiloften) zodat jullie een beetje een idee krijgen. Ik maak een film zoveel mogelijk in een stijl die bij jullie als bruidspaar past. Tijdens jullie huwelijksdag pik ik de sfeer op en laat die terug komen in jullie film. Een bepaalde eigen stijl van filmen en monteren heb ik natuurlijk ook. De clips hieronder hebben allen hun eigen karakter. Ik hoop dat jullie je aan de hand van onderstaande voorbeelden een beetje een voorstelling kunnen maken tot wat voor een eindresultaat jullie stijl, gecombineerd met mijn filmstijl, zou kunnen leiden.

Poellerman Pictures | De Trouwfilm

Trouwclip Priscilla & Peter

Evelien & Robert walking through Paris

Trouwclip Lotte & Jip

Meer bruidsparen hebben een trouwfilm laten maken

In de loop der jaren hebben inmiddels vele bruidsparen door mij hun trouwfilm laten maken. Ik kan niet alle films hier op deze pagina neerzetten, al is het maar om privacy-redenen. Ik hoop wel dat jullie een goed beeld hebben gekregen van wat jullie zo ongeveer kunnen verwachten van me en ik hoop nog meer dat dat een positief beeld is. Natuurlijk is het mogelijk om meer materiaal van me te zien. Als jullie daar interesse in hebben, stuur me dan svp even een berichtje.

Mochten de bovenstaande filmpjes jullie interesse hebben gewekt, maar hebben jullie nog vragen, laat het me gerust weten. Ik leg graag meer uit en al jullie wensen wat betreft de film zijn bespreekbaar. Ook als jullie een voorkeur hebben voor een bepaalde stijl (bijvoorbeeld een snelle montage of een klassieke uitstraling), laat het me vooraf even weten en ik pas het camerawerk en de montage erop aan.

Trouwfilm laten maken

Portfolio

Willen jullie een trouwfilm laten maken? Hieronder staan enkele korte films van bruiloften die ik heb gefilmd (de bovenste is een compilatie van verschillende bruiloften) zodat jullie een beetje een idee krijgen. Ik maak een film zoveel mogelijk in een stijl die bij jullie als bruidspaar past. Tijdens jullie huwelijksdag pik ik de sfeer op en laat die terug komen in jullie film. Een bepaalde eigen stijl van filmen en monteren heb ik natuurlijk ook. De clips hieronder hebben allen hun eigen karakter. Ik hoop dat jullie je aan de hand van onderstaande voorbeelden een beetje een voorstelling kunnen maken tot wat voor een eindresultaat jullie stijl, gecombineerd met mijn filmstijl, zou kunnen leiden.

Poellerman Pictures | De Trouwfilm

Trouwclip Priscilla & Peter

Evelien & Robert walking through Paris

Trouwclip Lotte & Jip

Meer bruidsparen hebben een trouwfilm laten maken

In de loop der jaren hebben inmiddels vele bruidsparen door mij hun trouwfilm laten maken. Ik kan niet alle films hier op deze pagina neerzetten, al is het maar om privacy-redenen. Ik hoop wel dat jullie een goed beeld hebben gekregen van wat jullie zo ongeveer kunnen verwachten van me en ik hoop nog meer dat dat een positief beeld is. Natuurlijk is het mogelijk om meer materiaal van me te zien. Als jullie daar interesse in hebben, stuur me dan svp even een berichtje.

Mochten de bovenstaande filmpjes jullie interesse hebben gewekt, maar hebben jullie nog vragen, laat het me gerust weten. Ik leg graag meer uit en al jullie wensen wat betreft de film zijn bespreekbaar. Ook als jullie een voorkeur hebben voor een bepaalde stijl (bijvoorbeeld een snelle montage of een klassieke uitstraling), laat het me vooraf even weten en ik pas het camerawerk en de montage erop aan.

Call Now