Tarieven

€ 650

 

3-5 minuten  clip

 

“begin tot einde” film ceremonie

 

8 uren filmen

 

levering van de film op USB-stick

 

 

 

€ 750

 

8-12 minuten korte film

 

“begin tot einde” film ceremonie

 

8 uren filmen

 

levering van de film op USB-stick

 

 

 

€ 850

 

12-25 minuten film

 

3-5 minuten clip

 

“begin tot einde” film ceremonie

 

8 uren filmen

 

levering van de film op USB-stick

 

Extra filmuren: €75 p/u

2e “van begin tot einde” ceremonie (bijv. een kerkdienst): €150

Films op maat

Zoals gezegd wordt iedere film op maat gemaakt. Ik kan niet alle mogelijkheden en prijzen weergeven, maar ik denk dat je met bovenstaande pakketten wel een goed idee hebt van wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het zijn in ieder geval de pakketten die vaak worden gekozen. Om een voorbeeld te geven van wat een andere mogelijkheid is dan hierboven staat beschreven: je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ceremonie(s) te laten monteren in de film, dus niet als een “los” filmbestand. Of als je bijvoorbeeld een langere film wilt, dan kan dat ook. Indien je meer info wilt over de prijzen of een offerte, stuur me even een berichtje. Ook als je iets anders in gedachten hebt qua film dan hierboven staat, vraag het me gerust en ik kijk graag wat ik voor jullie kan betekenen. Ik sta open voor alle ideeën en zal niet snel “nee” verkopen.

Betaalbare trouwfilm

Een trouwdag kost geld, dat is een feit, en ook een film ervan kost een aardig bedrag. Ik denk echter dat ik een heel goede prijs-kwaliteit-verhouding bied. Ik heb een paar keuzes gemaakt die niet ten koste gaan van de kwaliteit, maar waardoor ik wel een scherpe prijs kan aanbieden. Om een paar voorbeelden te noemen: ik bied geen ‘same-day-edit’ aan, ik werk alleen (dus er hoeft niet voor 2 cameramensen betaald te worden), ik zet geen drone in. Dit laatste heeft trouwens ook te maken met wettelijke bepalingen. Om een drone legaal in te mogen zetten voor commerciële doeleinden zijn er zeer veel regels waar je je als filmer aan dient te houden, waardoor het lastig is dit voor een redelijk betaalbare prijs aan te bieden. Wellicht veranderen de regels op korte termijn waarmee het wat makkelijker en betaalbaarder wordt. 

 

Voor het filmen van de ceremonie zet ik meerdere camera’s in. In de montage ‘switch’ ik tussen de verschillende camera’s zodat het kijken naar de beelden afwisselend is.

 

Call Now